Αγαπητοί γονείς,

για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε μαζί με το Σωματείο «Πέντε Κύκλοι» το αθλητικό καλοκαιρινό camp στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).


Με την εμπειρία μας στον αθλητισμό αλλά και ως γονείς, θα επιμεληθούμε το
πρόγραμμα και θα παρουσιάσουμε τα δικά μας αθλήματα καθώς και πληθώρα άλλων, παράλληλα με το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων, έτσι ώστε, κάθε μέρα, να είναι για τα παιδιά μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και δημιουργία μοναδικών εμπειριών.


Εμείς και οι προσκεκλημένοι μας, διακεκριμένοι και καταξιωμένοι αθλητές, θα
μεταφέρουμε στα παιδιά τις έννοιες της Ολυμπιακής παιδείας και των Ολυμπιακών αξιών, σε ένα πρόγραμμα που τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.).
Μεγάλοι αθλητές που έχουν τιμήσει την Ελλάδα θα μας επισκεφτούν και θα συνομιλήσουν με τα παιδιά που θα συμμετάσχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του camp.


Στόχος μας είναι μέσα από τις αθλοδιακοπές, σε ένα μοναδικό χώρο όπως είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, να μεταδώσουμε στα παιδιά ένα νέο τρόπο ζωής εμπνευσμένο από τον αθλητισμόκαι παράλληλα να τους μεταλαμπαδεύσουμε διαχρονικές αξίες χρήσιμες για τησυνέχεια της ζωής τους.

 

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να αθληθούμε!!!


ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΙΡΑΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΟΙ»

 

 

Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004
(Συγχρονισμένη Κατάδυση), Νίκος Σιρανίδης

Ο Νίκος Σιρανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26/02/1976. Θεωρείται ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των καταδύσεων, με 16 πανελλήνιους τίτλους στο ενεργητικό του και συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες: το 1996 στην Ατλάντα (26ος), το 2000 στο Σύδνεϋ (28ος) και το 2004 στην Αθήνα. Πήρε το ρεκόρ από τον αξέχαστο Βαγγέλη Ηλιάδη (πέθανε το 2004 από καρκίνο σε ηλικία 51 ετών), που είχε κατακτήσει 12 σερί πρωταθλήματα, καθώς επίσης τη σκυτάλη από μεγάλους πρωταγωνιστές της πισίνας, όπως ο Κώστας Πρέκας (ο ηθοποιός) και ο Σταύρος Γουλέας (ο ναύαρχος).

 

Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν ένα από τα πιο ανέλπιστα. Το δίδυμο Θωμάς Μπίμης – Νίκος Σιρανίδης ήταν ασυναγώνιστο και με εκπληκτική αρμονία στις κινήσεις του συγκέντρωσε 353.34 βαθμούς στη συγχρονισμένη κατάδυση από βατήρα 3 μέτρων. Πίσω τους άφησαν τους Γερμανούς Βελς, Σέλενμπεργκ με 350.01 βαθμούς και τους Αυστραλούς Νιούμπερι, Μπάρνετ με 349.59 βαθμούς.