ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο camp έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών. Η ηλικία υπολογίζεται με βάση το έτος γέννησης.

ΑΦΙΞΗ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Η άφιξη και η αναχώρηση των παιδιών γίνεται από το χώρο συγκέντρωσης και πιο συγκεκριμένα στο 1ο όροφο του κλειστού κολυμβητηρίου.

- Κατά την πρωινή άφιξη (από 07.45 μέχρι 08.45), ο συνοδεύων, παραδίδοντας το παιδί, υπογράφει για την παράδοσή του, στον χώρο συγκέντρωσης.

- Κατά την αναχώρηση (από 15:00 μέχρι 15:45), οι συνοδοί που παραλαμβάνουν κάθε παιδί, οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

- Γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων που έχουν δηλωθεί στο δελτίο συμμετοχής με το πρόσωπο που επιδεικνύει την ταυτότητα του, και μόνο τότε επιτρέπεται η αποχώρηση του παιδιού.

- Σε έκτακτες περιπτώσεις ο γονέας υποχρεούται να έχει ενημερώσει εγγράφως και έγκαιρα τον διοργανωτή (email, τηλεφωνικά ή με sms).


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ
Κατανοώντας τις σημερινές ανάγκες των εργαζομένων, παρέχουμε την δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών από και προς το σπίτι ή την εργασία του γονέα.Τα πούλμαν που χρησιμοποιούμε πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, για την μεταφορά των παιδιών. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την γραμματεία μας για τα δρομολόγια που υπάρχουν διαθέσιμα στην περιοχή διαμονής σας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
- Δεν επιτρέπεται να φορούν οποιουδήποτε είδους αλυσιδάκια λαιμού, βραχιόλια καρπού, σκουλαρίκια σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, δαχτυλίδια και άλλα μικροαντικείμενα που μπορεί να τραυματίσουν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τους ίδιους ή τους συναθλητές τους.

- Πρέπει να έχουν πάντοτε κομμένα να νύχια τους κοντά, για την αποφυγή τραυματισμών των ίδιων και των συναθλητών τους κατά την διάρκεια των αθλημάτων.

- Απαγορεύεται κατά την παραμονή τους στους χώρους του camp, η κατοχή και η χρήση κινητού, tablet και κάθε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής.

- Απαγορεύεται να μεταφέρουν αντικείμενα αξίας ή χρήματα.

Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται, σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων, κατά παράβαση της απαγόρευσης αυτής, φέρει κάποια τέτοιου είδους αντικείμενα και αυτά, από οποιαδήποτε αιτία, καταστραφούν ή χαθούν.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ
Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσέρχονται έχοντας φροντίσει σχολαστικά την προσωπική τους υγιεινή και καθαριότητα, διασφαλίζοντας αντίστοιχα την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων.


ΣΙΤΙΣΗ
Το καθημερινό πρωινό πρέπει να είναι ελαφρύ  και να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 1.30 ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων (Ώρα έναρξης: 09.00πμ)


ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ
- Υποχρεωτικά πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια και αθλητικές κάλτσες (όχι πέδιλα ή σαγιονάρες).

- Είναι απαραίτητο όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους επιπλέον εσώρουχα, ρούχα και αντηλιακό.

- Σε όλα τα είδη χρήσης και ένδυσης των συμμετεχόντων θα πρέπει να αναγραφεί με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το όνομα και το επώνυμο τους (σε ρούχα, καπέλο, τσάντα, παγούρι κ.λπ.)


ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
Όλες τις ημέρες τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους σαγιονάρες, μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά πισίνας και πετσέτα ή μπουρνούζι. Στην τσάντα τους θα πρέπει να έχουν επίσης και μια σακούλα αδιάβροχη για να τοποθετούν χωριστά τα βρεγμένα είδη.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ & ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Η εξόφληση των περιόδων που έχουν δηλωθεί στην αίτηση συμμετοχής, πρέπει να γίνεται το αργότερο μια εργάσιμη μέρα πριν την έναρξη της περιόδου.

Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του συμμετέχοντος το ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά περίοδο.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει συμμετέχοντα η συμπεριφορά του οποίου θέτει την υγεία και ασφάλεια του ίδιου ή άλλων παιδιών σε κίνδυνο, με παρακράτηση του ποσού που αναλογεί στις ημέρες που έχει παραμείνει στην διοργάνωση.


Τ
Ι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
Τα πράγματα που πρέπει να φοράει το παιδί είναι, αθλητικά παπούτσια και ρούχα και να έχει μαζί του, σακίδιο πλάτης που θα περιέχει:

- Καπέλο
- Νερό
- Αλλαξιά ρούχων
- Μαγιό (το οποίο θα φορέσει πριν την κολύμβηση)
- Πετσέτα /μπουρνούζι
- Σαγιονάρες
- Σκουφάκι πισίνας
- Γυαλάκια πισίνας