ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο camp έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Η ηλικία υπολογίζεται με βάση το έτος γέννησης.

ΑΦΙΞΗ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
 Η άφιξη και η αναχώρηση των παιδιών γίνεται από το χώρο συγκέντρωσης και πιο συγκεκριμένα στο 1ο όροφο του κλειστού κολυμβητηρίου (θα δοθούν ακριβείς οδηγίες προς τους γονείς).
 Κατά την πρωινή άφιξη (από 08.00 μέχρι 08.45), ο συνοδεύων, παραδίδοντας το παιδί, υπογράφει για την παράδοσή του, στον χώρο συγκέντρωσης.

 Κατά την αναχώρηση (από 15:00 μέχρι 15:45), οι συνοδοί που παραλαμβάνουν κάθε παιδί, οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

 Γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων που έχουν δηλωθεί στο δελτίο συμμετοχής με το πρόσωπο που επιδεικνύει την ταυτότητα του, και μόνο τότε επιτρέπεται η αποχώρηση του παιδιού.

 Σε έκτακτες περιπτώσεις ο γονέας υποχρεούται να έχει ενημερώσει εγγράφως, από το e-mail που έχει δηλώσει στην αίτηση, για πιθανή αλλαγή συνοδού και έγκαιρα τον διοργανωτή (email ή sms).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
 Δεν επιτρέπεται να φορούν οποιουδήποτε είδους αλυσιδάκια λαιμού, βραχιόλια καρπού, σκουλαρίκια σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, δαχτυλίδια και άλλα μικροαντικείμενα που μπορεί να τραυματίσουν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τους ίδιους ή τους συναθλητές τους.

- Πρέπει να έχουν πάντοτε κομμένα να νύχια τους κοντά, για την αποφυγή τραυματισμών των ίδιων και των συναθλητών τους κατά την διάρκεια των αθλημάτων.

 Απαγορεύεται κατά την παραμονή τους στους χώρους του camp, η κατοχή και η χρήση κινητού, tablet και κάθε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής.

 Απαγορεύεται να μεταφέρουν αντικείμενα αξίας ή χρήματα.

Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται, σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων, κατά παράβαση της απαγόρευσης αυτής, φέρει κάποια τέτοιου είδους αντικείμενα και αυτά, από οποιαδήποτε αιτία, καταστραφούν ή χαθούν.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ
Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσέρχονται έχοντας φροντίσει σχολαστικά την προσωπική τους υγιεινή και καθαριότητα, διασφαλίζοντας αντίστοιχα την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων.


ΣΙΤΙΣΗ
Το καθημερινό πρωινό πρέπει να είναι ελαφρύ  και να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 1 ½  ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων (Ώρα έναρξης: 09.00 π.μ.)

Σε περίπτωση που ο γονέας επιθυμεί να δώσει στο παιδί να φέρει μαζί του κάποιο σνακ ή φαγητό, αυτό επιτρέπεται.  Πρέπει να δοθούν οδηγίες στο παιδί ότι το σνακ δεν πρέπει να καταναλωθεί όπως περιγράφεται παραπάνω.  Επίσης, το φαγητό πρέπει να είναι σχετικά στεγνό χωρίς περίσσιες υγρές ουσίες,  ενώ πρέπει να γίνει γνωστό ότι το φαγητό δεν μπορεί να ζεσταθεί ή να διατηρηθεί σε ψυγείο. 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
Το παιδί πρέπει να φοράει κλειστά αθλητικά παπούτσια και αθλητικές κάλτσες (όχι πέδιλα ή σαγιονάρες) για αποφυγή τραυματισμών.  Στο σακίδιο που θα φέρει μαζί του πρέπει να περιέχοντα τα εξής είδη: 

 Καπέλο
Παγούρι
 Αλλαξιά ρούχων

 Εσώρουχο

 Αντηλιακό (προαιρετικό μπορεί να φοράει το πρωί από το σπίτι)

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
Όλες τις ημέρες τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
 Μαγιό (το οποίο θα φορέσει πριν την κολύμβηση)
 Πετσέτα /μπουρνούζι
 Σαγιονάρες ή κροκς 

 Σκουφάκι πισίνας
 Γυαλάκια πισίνας

 Σακούλα αδιάβροχη (για να τοποθετηθούν χωριστά τα βρεγμένα είδη)

 

 Σε όλα τα είδη χρήσης και ένδυσης των συμμετεχόντων θα πρέπει να αναγραφεί με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το όνομα και το επώνυμο τους (σε ρούχα, καπέλο, τσάντα, παγούρι κ.λπ.)